Proje Sınıflarına Öğrenci Seçme Sınavı Sonuçları

3 Haziran 2023 tarihinde yapılan okulumuz bünyesindeki proje sınıflarına öğrenci seçmek için yapılan sınavların sonuçları belli oldu.

4. Sınıf Öğrencilerin Sınav sonuçları için burayı tıklayınız.

5 ve 6. sınıflarda asil ve yedek listesine girmeye hak kazanan öğrenci olmamıştır. Sonuçlarla ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen veliler okulumuza başvurabilir.

İlan edilen sonuçlar ve kontenjanlara göre asil kayıt hakkı kazanan adayların, 12 Haziran 2023 Pazartesi / 23 Haziran 2023 Cuma günleri arasında kayıt başvuru dilekçeleri vermeleri gerekir.
Asil kayıt hakkı kazanıp dilekçeleriyle başvuru yapmamış aday olduğu takdirde, başvuru yapmamış aday sayısı kadar, yedek kayıt listesinde olup başvuracak adayların 26 Haziran 2023 Pazartesi / 14 Temmuz 2023 Cuma tarihleri arasında dilekçe ile başvuruları alınacaktır.

Sınavımıza katılan her öğrenciye, onları yetiştiren anne ve babalarına, öğretmenlerine çok teşekkür ederiz.

Yayın: 09.06.2023 - Güncelleme: 09.06.2023 14:59 - Görüntülenme: 234