TÜM VELİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

PANSİYON KAYIT-KABUL İŞLEMLERİ VE BAŞVURULARI 21-25 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA OKUL İDAREMİZE YAPILACAKTIR.

BAŞVURULAR 'Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Resmi Okullarda Yatılılık, Bursluluk, Sosyal Yardımlar ve Okul Pansiyonları Yönetmeliği.'ne GÖRE YAPILACAKTIR.

GEREKLİ BELGELER AŞAĞIDADIR.

Haz

3 Haziran 2023 tarihinde yapılan okulumuz bünyesindeki proje sınıflarına öğrenci seçmek için yapılan sınavların sonuçları belli oldu.

4. Sınıf Öğrencilerin Sınav sonuçları için burayı tıklayınız.

5 ve 6. sınıflarda asil ve yedek listesine girmeye hak kazanan öğrenci olmamıştır. Sonuçlarla ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen veliler okulumuza başvurabilir.

Mrt

Bu yıl 2.si düzenlenen Geleceğe Dokun Bilim Kurgu Öykü Yarışmasına başvurular sona ermiştir. Katılan tüm yarışmacılarımıza teşekkür eder başarılar dileriz. Yarışmanın değerledirilmesi ilan edilen takvim doğrultusunda yapılacaktır.  Yarışma takvimine ve değerlendirme kriterlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.