hedef 2024

Şbt

Okul psikolojik danışmanı tarafından öğrencilere “Meslek seçiminde ilgi ve yeteneklerin önemi ve ölçülmesi” ile “Geleceğin Meslekleri” konulu seminerler verilmiştir.

Şbt

J.Asb.Üçvş. Akif ERTEM 12. sınıf öğrencilerimize mesleki tanıtım günleri çerçevesinde ASKERLİK mesleği hakkında bilgi verdi. Özellikle MSÜ sınavına hazırlanan öğrencilerimizin ilgi gösterdiği sunum için J.Asb.Üçvş. Akif ERTEM'me teşekkür ederiz.

Şbt

Hedef 2024 kapsamında üniversite sınavı için hazırlanan öğrencilerimize DENEME yapmaya devam ediyoruz. 1. Dönem 30 deneme yaptık. 2. dönem için hedefimiz 40 deneme. Zorlu bir yolun yarısını geride bıraktık ama azimle çalışmaya devam...

HEDEF 2024 ve TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Habil Uğur KOCA tarafından “Balıkçılık ve Çevre” konulu seminer verildi. Kendisine teşekkür ederiz.

Eyl

Eğitimci yazar Ali Erkan KAVAKLI okulumuz öğrencilerine yönelik "Başarı ve Motivasyon" konulu seminerini sunmak için öğrencilerimizle buluştu.