PANSİYON KAYIT-KABUL İŞLEMLERİ EVRAKLARI

TÜM VELİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

PANSİYON KAYIT-KABUL İŞLEMLERİ VE BAŞVURULARI 21-25 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA OKUL İDAREMİZE YAPILACAKTIR.

BAŞVURULAR 'Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Resmi Okullarda Yatılılık, Bursluluk, Sosyal Yardımlar ve Okul Pansiyonları Yönetmeliği.'ne GÖRE YAPILACAKTIR.

GEREKLİ BELGELER AŞAĞIDADIR.

PANSİYON KAYIT – KABUL İÇİN GEREKLİ BELGELER:

1- Nüfus cüzdanı fotokopisi

2- İki (2) adet vesikalık fotoğraf

3- Nüfus kayıt örneği (E-Devlet’ten alınabilir.)

4- İkametgâh belgesi (E-Devlet’ten alınabilir.)

5- Ailenin gelir durumunu gösteren ek-1 belgesi (okul idaresinden veya e pansiyon başvuru sisteminden indirilerek temin edilebilir.)İle beyana esas olan velinin ve varsa eşinin bir önceki yıla ait yıllık gelir durumunu gösteren ve yetkili kişi, kurum ve kuruluşlardan alınan belge (E-Devlet’ten SGK hizmet dökümü alınabilir.); Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmi okullarda yatılılık, bursluluk, sosyal yardımlar ve okul pansiyonları yönetmeliği madde 5’te belirtilen diğer hususlar.

6- 9. Sınıflar için “Bir önceki ders yılında okul değiştirme cezası almamış” olmadığına dair ortaokulundan resmi yazı

7- Sağlık ocağından ya da hastaneden ‘’Yurtta kalmasında sakınca yoktur.’’  Vb. ibaresi geçmelidir) alınacak sağlık raporu

8-Öğrenci sözleşmesi (form3)

9- Evci izin muvafakat belgesi (form4)

10- Veli izin belgesi (form5)

11- Veli tayin belgesi (form6)

12- Yatılı öğrenci pansiyon demirbaş eşya taahhütnamesi (form7)

13- Velinin ve varsa eşinin bakmakla yükümlü olduğu aile üyelerinin TC kimlik numaraları ile doğum tarihlerinin yazılı beyanı.(Yön.5/b), Velinin ve varsa eşinin varsa bakmakla yükümlü olduğu diğer şahıslarla ilgili mahkeme kararı(Yön.5/c), Velinin ve varsa eşinin bakmakla yükümlü olduğu anne ve babası ile ilgili tedavi yardım beyannamesi(Yön.5/c)

NOT: 8, 9, 10, 11 ve 12. Maddedeki formları okul idaresinden temin edebilirsiniz.

Yayın: 16.08.2023 - Güncelleme: 10.11.2023 16:15 - Görüntülenme: 177